Bagte kartofler i både er en af de nemmeste måder at tilberede kartofler på. Kartoflerne behøver ikke blive skraldet, men blot vaskes og skæres i både inden de kommes i ovnen med lidt olie og krydderi.
Tærte er en nem og velsmagende ret, der både er god som aftensmad og frokost. Denne version har en bund af kartoffel istedet for den klassiske mørdejsbund og lækkert fyld af grøntsager, kylling og chorizo.
Kartoffelmosen er en lækker klassiker, som også er super nem at tilberede. Server kartoffelmosen med eksempelvis din yndlingsgryderet eller som brændende kærlighed med bacon og bløde løg.
Denne cremede kartoffelsuppe med blomkål er perfekt på regnvejrsdage – eller når du bare har lyst til en nem og lækker suppe.
Hvis den klassiske græske salat og velkendte danske kartoffelsalat slog sig sammen, ville det være denne dejlige ret, der blev resultatet. Prøv den for eksempel som tilbehør til krydrede, græske frikadeller.
Bagte skiver af kartoffelmos kan tilberedes fra bunden eller hvis man i forvejen har en rest kartoffelmos i køleskabet.
Når der skal noget ekstra lækkert i madpakken, som forret eller blot som en nem snack, er disse fyldte knuste kartofler helt perfekte.
Den hjemmelavede pesto i denne opskrift er fyldt med lækker frisk basilikum, hvidløg, pinjekerner og parmesan og kan også bruges som dressing i sandwich eller som skøn dip, hvis du laver dobbelt portion.
Når vinden rusker udenfor, er det særlig dejligt med fyldig, varm comfortfood. Til de dage hiver vi gerne den gamle klassiker, skibberlabskovs, op af skuffen. Det er nemt at lave, velsmagede og bestemt ikke en ret, der bør gå i glemmebogen.