Tilbage 07-10-2024 - 13:28

Fyldte knuste kartofler med serranoskinke og soltørret tomat

Når der skal noget ekstra lækkert i madpakken, som forret eller blot som en nem snack, er disse fyldte knuste kartofler helt perfekte.

Ingredienser:

12 stk

 

12 små pæne kartofler (cirka 5-6 cm i diameter)
100 gram serranoskinke
1 glas soltørret tomat
80 gram parmesan
Frisk basilikum
5 æg
Salt og peber
Olie til at smørre formen

 

Fremgangsmåde:

Tænd ovnen på 180 grader på varm luft.
Vask kartoflerne og kog dem i saltet vand 14-16 minutter, til de er møre.
Smør en muffinform til 12 muffins med olie.
Pisk æggene sammen med salt og peber.
Læg en kartoffel i hver muffinform og mas den med fx. et snapseglas, så den former sig efter fordybningen.
Fordel herefter frisk basilikum, serrano og soltørret tomat i kopperne. Hæld til sidst æggene over og top med revet parmesan. Bag i cirka 25 minutter eller til æggemassen er stivnet.

Tilbage