Hvis den klassiske græske salat og velkendte danske kartoffelsalat slog sig sammen, ville det være denne dejlige ret, der blev resultatet. Prøv den for eksempel som tilbehør til krydrede, græske frikadeller.
Bagte skiver af kartoffelmos kan tilberedes fra bunden eller hvis man i forvejen har en rest kartoffelmos i køleskabet.
Når der skal noget ekstra lækkert i madpakken, som forret eller blot som en nem snack, er disse fyldte knuste kartofler helt perfekte.
Den hjemmelavede pesto i denne opskrift er fyldt med lækker frisk basilikum, hvidløg, pinjekerner og parmesan og kan også bruges som dressing i sandwich eller som skøn dip, hvis du laver dobbelt portion.
Når vinden rusker udenfor, er det særlig dejligt med fyldig, varm comfortfood. Til de dage hiver vi gerne den gamle klassiker, skibberlabskovs, op af skuffen. Det er nemt at lave, velsmagede og bestemt ikke en ret, der bør gå i glemmebogen.
Den varme, sursøde kartoffelsalat er en gammel klassiker og smager skønt serveret til for eksempel grisekød eller pølser.
Kartoffelsuppe er en skøn ret, der kan varieres på mange måder - en ægte klassiker når det er efterår eller vinter. Prøv for eksempel denne version med sprød chorizopølse og frisk grønkål
Tartiflette er en cremet, skøn ret fra det franske køkken, fyldt med kartofler, bacon, løg og den karakteristiske reblochon-ost. Hvis du ikke kan få fat på reblochon, kan du også bruge fx camembert eller brie.
Denne sommerfriske kartoffelsalat med mormordressing og majs er hurtigt og skønt tilbehør til aftensmaden. Få opskriften her.